xticaret üye ol


19 Ekim 2011 Çarşamba

Xnetwork ve Başarısızlık Korkusu


Hangi iş olursa olsun, insanların içinde daima bir ‘’Başarısızlık Korkusu’’ vardır…Ve bu öyle bir korkudur ki insanları birçok şeyi başarmaktan alıkoyar! Henüz bu yüzyılın internet devrimi olan Xnetwork’e katılıp kendi gözünle kazançlarını görmediyseniz, sizin de aklınızda muhtemelen bu soru var; Başarısız olabilir miyim? Hadi bu sorunun cevabına birlikte bakalım;
Xnetwork İle Başarısız Olabilir misiniz?

Bir başarı örneği, birçok kişiye ilham oluyor ve o güne kadar yapılamamış şeyler, birden bire kolaylaşıveriyor ve yapılabilir oluveriyor. İlginç değil mi?
Network Marketing işine baktığımda da benzer bir durum görürüz: Birisi bir başarı seviyesine ulaşınca, birçok kişiye ilham olur ve o güne kadar yapılamaz diye düşünülen birçok hedef gerçekleşir.
Sonuç olarak başarı veya başarısızlık oranlarını belirleyen; diploma, yaş, evli olup olmamak, küçük veya büyük şehirde yaşamak, geçim sıkıntısı çekmek veya çekmemek değildir.

Ancak kesin olan bir düşünce vardır ; “Bir şeyi bir kişi bile yapabildiyse, herkes yapabilir.”
Asıl soru sizin başarmayı isteyip istememenizdir! Kendinize bir fırsata ihtiyacınız olup olmadığını sorun ve üzerinde düşünün.. Gerçekten çalışıp başarmaya hazır mısınız?
XNetwork işinde başarısızlığın 2 sebebi vardır!
  1. Başlamamak
  2. Pes etmek
Yani başaırlı olmak üyelerimizin veya üye adaylarının kendi tercihidir. XNetwork sıradan bir insanın online işini kurabilmesi için tüm teknik ve stratejik alt yapıyı sağlamaktadır. Tek yapmanız gereken bu imkanları kullanarak kendi online işinizi kurup sürdürmektir.
Şimdi seçim yapma sırası sizde..
Proje X (xnetwork) ile yepyeni bir hayata yelken açmak mı? Yoksa kendinize yenik düşüp bu şansı da kaybetmek mi?
Karar Sizin…
Proje X üyeliğinizi aktif etmeye karar verirseniz, tek yapmanız gereken resmi sitemizi ziyaret etmek; www.7x.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder