xticaret üye ol


7 Temmuz 2011 Perşembe

Xticaret nedir? Nasıl üye olunur?

Xticaret.com ürününü satmak isteyen ürün sahipleri ve satış ortaklığı ile komisyon kazanmak isteyenleri bir araya getiren bir patformdur.


 Satış ortakları xticarete üye olduktan sonra sitelerinde veya farklı kanallar ve özel bir link ile ürünün tanıtımını yapıp satışlarından komisyon elde ederler.


 Xticaret aracılığıyla binlerce satış ortağına sahip olabilir veya çok sayıda ürüne satış ortağı olup tanıtımını yaptığınız ürünün satışından komisyon alabilirsiniz. Ürün sahipleri; 5 kredi kartı seçeneği ve 12 ay vade imkanı bulunan xticaret alyapısında ayrıca havale ve eft seçeneği de bulunmaktadır.


 Satış ortaklarınız için ne kadar yüksek komisyon oranı belirlerseniz, ürününüz de okadar çok kişi tarafından teşvik edilir ve çok satılır. Ürününüz için verdiğiniz komisyon, satış ortaklarınızın ürününüze ortak olması ve satışına çaba göstermesiyle doğru orantılıdır. 


Xticaret.com da komisyonlar ortalama %50 dir. Fakat komisyon oranınızı ürününüzün maliyetine, satış hacmine yada satış ortaklarının ilgi göstermesine doğru orantılı olarak kendiniz belirleye bilirsiniz.
Xticarete üye olmak için tıklayın


 XTICARET, XTICARET NEDIR, XTICARET.COM  XTICARET ÜYELIĞı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder