xticaret üye ol


7 Ocak 2012 Cumartesi

Xticarete nasıl ürün eklerim?

    Xticaret satış ortaklığı sistemine kayıt olup, ürünleri inceme fırsatı bulursanız, bir çok ürünün dijital formatlı ürün olduğunu görürsünüz. Bilmeyenler için dijital formatlı ürün olarak, programlar, yazılımlar, e-kitaplar vb. gibi fiziksel olmayan ürünler şeklinde adlandırılabilir.
Bugünlerde Xticarete  fiziksel ürünlerde eklemeye başladı.Yani internette satışını yaptığınız bir ürününüz varsa,bu ürünü de Xticarete ekleyebilirsiniz.
 Xticaret satış ortaklığı sistemine ürününüzü eklemenizin en büyük avantajı pos cihazı giderlerinin olmaması ve hatta ticari şirket olmanıza da gerek yok.Tüm yasal işlemi, Xticaret satış ortaklığı sisteminin sahibi Netpay Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti. üstleniyor.Yani  sadece ürününüzü Xticaret ‘e ekleyip,ürünlerinizin 20.000 den fazla satış ortaklarının ürününüzü satmasını bekliyorsunuz.


İnternette dijital veya fiziksel ürün satanlar bilir,reklam maliyetleri yüksektir.Bir çok reklam firmasına reklam vermek zorundasınız,bu da doğal olarak maliyet yaratır.Xticaret sisteminin en güzel tarafı,ürününüzü eklediğiniz taktirde,Xticaret satış ortaklığı sistesine kayıtlı yaklaşık 10.000 den fazla websiteden maliyetsiz reklam yapmış oluyorsunuz.Böylece ürün satmanız bir hayli kolaylaşıyor.

Gelelim Xticaret ürün ekleme detaylarına,Xticarete dijital formatlı bir ürün (yazılım,program,e-kitap vs.) eklemek isterseniz,sistem sizden tek sefere mahsus 100 TL ödeme yapmanızı istiyor.Aslında bu ödemeniz gereken kayıt parası, şirketin masrafları için alınan temsili bir ücret olarak belirlenmiş.Dijital ürün eklemek için Xticaret Dijital Ürün Ekleme Kayıt adresini ziyaret edin.

Xticaret‘e fiziksel bir ürün eklemek isterseniz de,kayıt ve masraf ücretleri biraz daha artıyor.Ödemeniz gereken ücret 300 TL dir.Buna yine tek sefere mahsus alınan kayıt ve şirket masrafları ücretidir.Bir çok reklam firmasına yaptığınız reklam ödemelerinin yanında,çok da pahalı gözükmüyor.Şunu da unutmamak gerekiyor,sonuçta reklamlarınız 10.000 XDükkan sitesinde yayınlanıyor ve 20.000 den fazla internet pazarlamacısı tarafından ürünleriniz pazarlanıyor.Fiziksel ürün eklemek için, Xticaret Fiziksel Ürün Ekleme Kayıt adresini ziyaret edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder