xticaret üye ol


21 Mayıs 2012 Pazartesi

Xticaret Ürünleri

Xticaretten satış ortaklarına yepyeni bir hizmet daha!Hazır Xticaret ürünleri ekli Xdükkan.

Bu yazımı özellikle xticaret üye oldum fakat bir tane bile satış yapamadım!Xticaretle para kazanılırmı? diyenler dikkatle okumasını öneriyorum.

 Birçok satış ortağının genel olarak sıkıntısı xticarete üye olduktan sonra ürün satamamaktan şikayet etmesdir. Şunu unutmamak gerekir ki xticarete üye oldum fakat neden para kazanamıyorum diye pek çok arkadaştan soru geliyor.

Bu arkadaşlara buradaki yazımda cevap verdim ve bu x ticaretin yeni sistemi ile artık xticaretten herkes satış ortağı olarak para kazanabilecek.Nasıl mı?

Almış olduğunuz pek çok internetten para kazanma kitabında bir siteniz ve bloğunuz olmadan satış yapabileceğinizi söyler.

Malesef bu doğru değil arkadaşlar.Bende internetten satış ortaklığı yapan biri olarak ve geçimini bu işten sağlayan biri olarak söylüyorumki bir siteniz yada bloğunuz olmadan satış ortaklığı linkinizi sağda solda (facebook,tweter,forum)yayarak ve dağıtarak satış ortağı olarak para kazanamazsınız!İnanın bana bu şekilde satış yapmanız mümkün değil.

Satış ortaklığı ile para kazanmak için;

1)Ya reklam sistemi ile satış yapabilirsiniz ki bunun için sermayeniz olması gerekli
2)Yada bir sitenizin veya bloğunuzun olması gerekli ki satış ortaklığında ençok ve risksiz kazanma şekli budur.
Neden?
Organik Müşteriye ürün satma.

Organik müşteri nedir?
Herhangi bir ürüne gerçekten ihtiyacı olan ve ürünü satın almaya niyetli olan kişi organik müşteridir.
Satışına aracılık ettiğiniz ürünün mutlaka bir organik müşterisi olur.Yani o ürüne ihtiyacı olan ve o ürünü alacak kişi internette google de arama yaparak inceler ve ürünü satın alır.
Peki bu müşteri Googlede nerede arama yapar?Elbetteki sitelerde ve bloglarda!

İşte google de çıkan bir siteniz ve bloğunuz varsa satış yapmanız yüzde yüz!. İşte bu yüzden bir satış ortağının mutlaka bir sitesi olmalıdır.

Xticaretin yeni hizmeti de bu.Xticaret ürünlerinin hepsinin bulunduğu ve sadece sizin satış ortaklığı linkinizin bulunduğu hazır ürünlerin otomatik olarak makalelerinin eklendiği Domainin ve adını sizin belirlediğiniz bir siteyi satış ortaklarına hazır olarak 100 tl karşılığında veriyor.

Yani goglede arama yapan müşteri sizin sitenize geliyor ürünü alıyor ve sizin hesabınıza geçiyor.
Aşağıdaki resme tıklayın Xticaretteki tüm ürünlerin sizin satış ortaklığı linkiniz ekli olarak siteniz googlede ilk sıralarda çıksın
Şimdiden bol kazançlar...


xticaret nasıl para kazanılır

xticaret

Xticaret'ten nasıl para kazanılır?Ücretsiz e-kitabı indir

5 yorum:

  1. xticaret ürünlerini siteden göremiyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ürünleri görmek için xticarete üye olmanız gerekir.Xticarete Üye olmak için Burayı Tıklayn

      Sil
  2. Link: http://www.7x.com.tr/?idX=89&idXRef= kopyala yapıştır üye ol ekibime katıl hemen kazanmaya başla mail at ister ara

    YanıtlaSil
  3. sırf reklam sırf para kazanma uğruna siteye üye çekip komisyon alma peşindesiniz. 1 allahın kulu da xticarette şu ürünler va akadaş dememiş kimse net değil herkez link veriyo komisyon kovalıyo. xticarete üye olup yine xticaret ni pazarlıyosunuz olay bu mu yani. ben şimdi üye olcam sonra xticareti pazarlayıp komisyon alcam ya da xticarette nasıl kazanılır rehberi pazarlicam ya da goomass kazanç kiti satacam arkadaş üye olursam yine üye olduğum siteyi mi satacam. çok saçma..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yav asıl seninki saçmalık.gitti gidiyor yada başka sitelerde nasıl para kazanılıyor ki? tabiki ürünleri pazarlayarak...xticarettede ürünleri pazarlıyorsun aradaki fark ise sen uyurken bile insanlar bu ürünleri alıyor ve sen komisyonunu alıyorsun.ne var ki bunda...?xticaretteki ürünleri bu sitede görebilirsin:http://xticareturunleri.blogspot.com/

      Sil