xticaret üye ol


20 Ekim 2011 Perşembe

ProjeX 2.Ayağı olan Network marketing nedir?



“Proje X”in diğer bir kazanç ayağı ise; network marketing denilen çok katlı kazanç sistemidir.(Proje X sin birinci ayağına buradan okuyabilirsin)
Ancak sanıldığı gibi klasik network marketing sistemlerinden bağımsızdır ve farklılık arz eder.

Klasik network marketing sistemlerinin konusu fiziksel ürünlerdir, bu herkesin yapabileceği bir iş değildir ve prim kazanmak için ürün almak veya satmak zorundasınızdır.

Ancak projex teki network  sadece üye edinmek ve yerleşim planına göre kazanç elde etmekten ibarettir. Kesinlikle herhangi bir ürün almak veya satmak zorunda değilsiniz.


Başarılı olmak ve gerçekten para kazanmak için az bir gayret göstermeniz ve inanmanız şart. Biraz gayretinizle sistemden kazanmamanız imkansız , bütün yapmanız gereken iki kişiye bu sistemi tanıtıp , sisteme katmanız , hepsi bu.
Bu sisteme inandığınız ve bir süre sabrettiğinizde kazanç garantidir. Tabi burada içinde olduğunuz ekipte son derece önemli zira , birlikte hareket etmek ve yardımlaşmak çok önemli , ayrıca gurubumuzda internet girişimcileri yani geçimlerini internetten kazanan insanlar var , bu nedenle ekip çok önemlidir.

Siz şanslısınız çünkü siz hem sisteme ilk katılanlardan olacaksınız hem de güçlü bir ekip ve sponsorun alt üyesi olacaksınız.   Musa Erdoğmuş’un bugüne dek yaptığı çalışmalar ve sistemin kurucusu altındaki ekipte olmanız avantajdır.
Tabii ki ekip olarak her an size destek verilecek ve aklınıza takılan sorular çok kısa sürede yanıt bulacaktır. Ayrıca sistem bizim adımıza merkezi olarak internet reklamları vermektedir. Sistem otomatik reklamlarla gelen üye adaylarını gene mevcut üyelerin altına yazarak , şu an sizin de aklınıza gelecek olan ben nasıl reklam yapıp uye bulacagım sorularına dahi çözüm bulmuştur. Türkiye ve hatta dünyada ilk defa uygulanan bir yöntemle hem kazanç sistemi olarak, hem üye bulma sistemi eşi benzeri olmayan bir projeden bahsediyoruz.

Evet sizleri aramızda görmek ve bu bilgi ve tecrübelerimizi ekip olarak sizinle paylaşmak bizlere mutluluk verir. 
Proje X üyeliğinizi aktif etmeye karar verirseniz, tek yapmanız gereken resmi sitemizi ziyaret etmek; www.7x.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder