xticaret üye ol


20 Ekim 2011 Perşembe

ProjeX 1. Ayağı olan Satış ortaklığı nedir?

ProjeX” diye adlandırdığımız sistem, çift ayaklı bir kazanç sistemidir.Bu ayaklar birbirinden bağımsızdır ve iki ayrı gelir elde edeceksiniz.Bu ayakların biri satış ortaklığı ve diğeri de “network marketing” dir.
Projex işte bu iki sistemi içinde barındıran harika bir sistem.

Öncelikle size satış ortaklığı ayağından bahsetmek istiyorum.

Satış ortaklığını kısaca şöyle tanımlayabiliriz. Bir başkasının ürününün satışına aracılık edip , ürün sahibinin belirlediği komisyon oranında kazanç elde etmek diyebiliriz.
Bu sistemde hiçbir ürünü almak yada kullanmak zorunda değilsiniz ayrıca ürün sahibini ve müşterileri de tanımanız gerekmez, siz sadece insanların ürünü alması için satış ortağı olursunuz ve ürünün satışına vesile olursunuz.

Böyle bir ürünü veya ürünleri satmak için basit yollar olabileceği gibi(mesela fecebook’ta,twitter da paylaşabilirsiniz veya e-posta yoluyla tavsiye edebilirsiniz ürünler hakkında yorum yapmaktır) en ciddi ve kazançlı yol , bir internet sitesi açmak ve paylaşımda bulunmak,zaten proje x üyeliğiniz başladığı anda ücretsiz web sitesi sahibi oluyorsunuz,tabi bu aynı zamanda sizin Xdükkanınız oluyor.


 Burada amaç müşteriyi de ürünün asıl satış sayfasına yollamaktır. Tüm bu işlemler esnasında sadece basit bir satış ortaklığı linki kullanırız. Bu linke tıklayan her müşteri,bizim müşteriniz olarak asıl ürün sitesine yönlenir ve bu siteden ürün aldığında biz %50-%70 lere varan komisyonlar kazanırız. Bu kişi ürünü hemen almayıp 1 ay sonra bile alsa pc’sine bırakılan özel çerez vasıtasıyla sistem o satışın gene bizden geldiğini bilir ve satış komisyonumuz kaybolmaz.
     İşte projeX sistemi, size hiç ürün alıp satmadan satış yapabileceğiniz böylesine mükemmel bir komisyon sistemini hazır dükkan vererek sağlamakta. Size düşen sadece bu dükkanın tanıtımını yani reklamını yapmaktır. Bu konuda da xacademy eğitim platformunda gerekli yazılım ve eğitimleri ücretsiz olarak bulabileceksiniz. Bu sayede internet pazarlama yöntemleri için pekcok eğitim kitabına para vermeden tek merkezden videolu eğitimlerle ve  özel yazılımları kullandırarak bu konuda da sistem sizi eğitiyor.

   Ayrıca dükkanlarınıza sürekli yenilenen ürün kataloğu ve yeni yazılar otomatik olarak eklenmekte, yani sizin bu yeni ürünler hakkında yazı yazmanız veya bilgi sahibi olmanız gerekmez. Siz hangi kategorileri satmak istiyorsanız onu secersiniz dükkanınız otomatik olarak güncellenir.


 Tüm reklamlar ve kazandıracak kampanyalar otomatik çalışır. Her Dükkanın yazıları birbirinden bagımsız yazıldığı için hepsi google’dan ayrı ayrı trafik alır ve kopya site tehlikesi yaşanmaz. 
Proje X üyeliğinizi aktif etmeye karar verirseniz, tek yapmanız gereken resmi sitemizi ziyaret etmek; www.7x.com.tr

ProjeX 2.Ayağı olan Network marketing nedir?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder