xticaret üye ol


27 Ocak 2012 Cuma

Xticaretten satış ortaklığı yaparak para kazanan varmı?

Bu yazımda xticaret nasıl kullanılacağı ve xticaretten para kazanların nasıl kazandığını hakkında mutlaka bilinmesi gerekenler, sıkça sorulan sorular ve cevaplarını bu yazımda vereceğim.
Xticarete üye olduktan sonra neler yapabilirsiniz?
Xticarete üye oldunuz fakat birtürlü para kazanamıyorsunuz ve ne yapacağınızı,nerden başlayacağınızı bilmiyorsunuz değilmi?Evet aynı durum benimde başıma gelmişti taki bundan dört ay öncesine kadar.
Fakat şimdi para kazanıyorum nasıl mı ? Web sitem sayesinde.
Evet arkadaşlar satış ortaklığında olmazsa olmazlardan birisi bir web siteniz yada boloğunuzun olmaşı şart.Peki web sitesine nasıl sahip oldum?Tabiki projex yani xnetwork üyesi olduğunuzda size bir ücretsiz web sitesi veriliyor ve bunun adıda xdükkan.Mutlaka bu konu hakkında bilginiz vardır yada duymuşunuzdur.
Peki bunu niye anlatıyorum?Arkadaşlar xticaretten bir ürüne satış ortağı oldunuz diyelim fakat bu üründen birtane bile satış yamamadıysanız mutlaka emekleriniz boşa gider ve hayalleriniz suya düşer ve boşa kürek çekmiş olursunuz.
Tekrar üstüne basa basa söylüyorum web sitenizin veya blogunuzun olması gerekli!
Bunun için biran önce projex se yani xnetworka üye olun ve web sitenizden yani xdükkanınızdan satılan ürünlerden komisyonunuzu almaya başlayın.
Site kurmakla uğraşmayın, size ücretsiz verilecek hazır kurulu satış ortaklığı sitesini yani xdükkanınızı geliştirin, ünlü markalarında eklendiği xdükkanlarınızı tanıtarak ProjeX’ten para kazananın. Proje-X sizin ve internetin iş gücüne ihtiyaç duyuyor. Site adresi, hosting ücreti veya site kurma maliyetlerinni hepsini 7x.com.tr karşılıyor. 
Yukarda dediğim gibizaten blog yazarlığı ile satış ortaklığı yaparak çok iyi kazanıldığını söylüyoruz. Son bir yılda 25′ten fazla ünlü şirket, ürünlerini artık sizin bizim gibi internet kullanıcıları vasıtasıyla tanıtıyor. Çünkü reklamlara ödeyecekleri ücretleri internet kullanıcılarına ödüyorlar. TV’de reklamlarını gördüğünüz 400 çalışan, günde ortalama 45 bin ürün satışı yapan markafoni, trendyol gibi ünlü tekstil firmaları da ürünlerini satış ortaklığına açmış durumda. 7x.com.tr, namı diğer Proje-X sisteminde network marketing ve satış ortaklığı zincir misali birbirine kenetleniyor. Yani 1 taşla iki kuş vuruyorsunuz.
Kısa vadede 3-5 kuruş kazanayım diye düşünüyorsanız kesinlikle girmeyin. Fakat gözünüz yükseklerde ise, orta ve uzun vadede ianılmaz uçuk rakamların kazanılabileceği bir sistem. Çünkü internet ucu açık bir pazardır. Hergün binlerce insan internetnet alışveriş yapıyor. Peki siz neden bir şeyler satmıyorsunuz? Kendinize ait bir ürün sahibi olmanız gerekmiyor. ProjeX size hem ürünü, hemde ürünü internet üzerinden tanıtırken kullanacağını siteyi içi dolu bir vaziyette hazır olarak veriyor. Hiç site kurma vs. işleriyle uğraşmıyorsunuz.
Dünyada ilk kez, Türkiye’de Musa Erdoğmuş önderliğinde başlatılan bu proje, daha ilk 15 günde internet üzerinden çalışanlarına 58.000 TL ödedi. Daha ilk başladığı 15 günde sadece bünyesindeki üyelere 58 bin tl dağıtan başka bir şirket yoktur sanırım. Eğer hedefiniz büyük oynamaksa, internetten aylık yüzlerce değil BİNLERCE kazanmaksa, gözünüz yükseklerde ise, işte bu sistem ve bu site tam sizin için. Şimdi konuyu ve sistemi baştan sona okuyun ve günde 1–2 saat gibi kısa bir süre ayırarak uyurken bile nasıl para kazanacağınızı öğrenin.
İnsanlar her zaman daha iyi bir yaşam için çalışmaktadır. İyi bir yaşam da iyi bir iş, iyi bir  kazançla olur. Çalıştığınız işten kazandığınız para sizin için yeterli değilse, 7x.com.tr size daha fazla kazanç sağlayacak çok güzel olanaklar sunuyor. Havadan para kazanacaksınız demiyoruz. Çalışacaksınız, tek farkı internet üzerinden olması. Birçok insan zamanının çoğunu internet başında geçiriyor.
Bize yani xticaret satış ortaklarına sunulan bu fırsatın adı PROJE X yani Network Marketing ve Affiliate Marketing (satış ortaklığı) sisteminin birleştirilmiş hali. XNetwork ve günümüzün en popüler kazanç sistemi satış ortaklığı birleştirilierek üyeler 2 koldan daha fazla kazanç sağlayor. Daha da önemlisi Projex bu kazançları sabitleme olanağı da sunmaktadır. Dünya da görülmemiş komisyon veren bu proje ilk ve tek sistemdir. Birçok kişi şans oyunlarından çok para kazanarak zengin olma hayali peşinde koşmakta. ProjeX ile hayallerinizi gerçekleştirecek parayı kazanmak sizin elinizde.
Peki Proje X nedir? Xnetwork sistemi nasıl çalışır?
Xnetwork nedir
Proje X > XNetwork sistemin merkezidir, yani Network Marketing kısmını oluşturmaktadır. Siz merkezde yer alıyorsunuz. Kendinize 2 üye bularak aşağıya doğru büyümeye başlıyorsunuz. Herkesin kendine bağlı sadece iki üyesi oluyor. Daha sonraki üyeler, üyesi az olan kişilere yazılmaktadır. Üye olarak tabir ettiğimiz sizin gibi Xdükkan sahipleridir. Sizlerin altından ikili şekilde 7 seviye boyunca devam etmektedir. Siz merkezde yer alıyorsunuz, size bağlı sadece iki kişi (x dükkân) olabilmektedir. Bu sistemin nasıl bir avantajı var, diğer sistemlerden farkı nedir diye düşünebilirsiniz.
Bu sistemde yüzlerce kişiye ulaşmak zorunda değilsiniz. Sadece bu sisteme iki kişiyi üye yapmanız yeterlidir. Üyelerin birbirlerini desteklemesi daha fazla kazanmanızı sağlayacaktır. Mesela siz 30 üye yaptınız, bunların sadece ikisi size yazılır, diğer 28 üye ekibinize yazılır. Siz kazanırken ekibinizde kazanacak ve daha hızlı büyüyeceksiniz.  Hiç üye bulamayanların bile zamanla ekibi ve kazancı oluşmaktadır. Bu sistem 7 seviye ve 6300 TL kazanç olarak sınırlanmaktadır. Kazancınızın neden sınırlandığını düşünebilir, daha fazla kazanmak istiyorum diyebilirsiniz. Network asla ulaşamayacağınız hedefler koymaz.
Gerçekçi kolay ulaşılacak hedefler koymaktadır. Üyeler birbirlerini destekleyerek sınırlı kazanç elde etmektedir. Network sistemini diğer sistemlerden ayıran en büyük özelliği de kazançların sabit olmasıdır. Eski sistemlerde kazançlar sürekli olmuyordu. Proje X’in Xnetwork ayağında ulaştığınız seviye sabitlenecek ve sürekli geliriniz olarak kalacaktır.
 Proje X ‘in birinci ayağı olan xnetwork bölümünü inceleyelim.
Bu çalışma sistemin de 2’li sistem taban alınmıştır. Bu sebepten dolayı 7 seviyede de 2’li sistem şeklinde devam eder. Yani siz merkezde yer aldığınız 2 kişi size bağlı olabilir (x dükkân şeklinde)
Bu sisteminin avantajları nelerdir? Diğer sistemlerden farkı nedir?
  • Bu sistemde kimse sizden milyonlara ulaşmanızı beklemiyor.
  • Bu sistemde çalışabilmeniz için sadece 2 kişiyi davet etmeniz yeterli olacaktır.
  • Her üye kazanmak istiyorsa diğer üyeyi desteklemeye mecburdur.
  • Herkese bağlı olan sadece 2 üye olabilmektedir. 2 üyeden sonraki üyeler sizin kendi ekibinizin en zayıf halkası olan bölüme kaydedilmektedir.
Kısa bir örnek verecek olursak;
Ben 150 üye yaptıysam bu üyelerden 2 tanesi direk olarak bana kaydedilir. Geriye kalan 148 üye ise ekibime kaydedilmektedir. Böylece ben kazanırken ekibimde kazanmış olur. Bu durum sonucunda da çok hızlı bir şekilde büyüme ortaya çıkmış olur.
  • Bu sistem sayesinde hiç üyesi olmayan kişiler bile kazanmaya başladıkları gibi zamanla kendi ekipleri de oluşmaya başlar.
2.Üyelerin yatay ve dikey katkılar sayesinde büyümesi ve gelişmesi!
  
    Yukarıda anlattığım örnek üzerinde 7x.com.tr dikey üyelerine ‘‘KOL’’ yatay üyelerine ise ‘‘HAT’’ diyelim. Bu şekilde düşündüğümüz zaman üyeler hem yatay hatlardan hem de dikey kollardan büyümektedir. Bu büyüme şekli 3 katkı ile oluşmaktadır.
Bu üç katkı ise;
  • Sizi sisteme katan üyeler
  • Sizin siteme kattığınız üyeler
  • Üyelerinizin sisteme kattığı üyeler
Bu şekilde ise sistem dayanışması görülmektedir. Bu sistem dayanışmasında hiçbir zaman yalnız değilsinizdir. Bunu da açıklayacak olursak iki şekilde açıklayabiliriz.
3.Ne zaman ve ne kadar kazanırım?
İşte geldik işin en kolay bölümüne. Bu sistemde 5. seviyeye gelen bütün üyelerden tam tamına %40 oranında 7. seviyedeki üyelerden ise tam tamına %30 oranında kazanç sağlarsınız. Bu sistemde şirket cirosunun %70 lik oranını üyelerine dağıttığını apaçık görüyorsunuz. 5.seviyeye ulaşmak ortalama 1 ay kadar bir süre de gerçekleştirilebilir.
Eğer 5. seviyeye geldiğinizde 8 kişiye ulaştıysanız ödeme almaya da hak kazanmışsınız demektir. 7. seviyeye gelip tamamlandığınızda ise toplam 32 adet üye ile SABİT ve SÜREKLİ olmak kaydı ile bütün masraflar çıkıldıktan ve vergiler de düşüldükten sonra siz NET OLARAK 1,474 TL kazandınız demektir. Şekil ile görelim:
5. Seviye 8 Kişi. Ödeme Almaya Hak Kazandınız.  Net Kazanç 1474 TL Ve Sürekli Her Dönem Ödenir.

NOT: 7x kazanç kolundaki bu sistemde 7.seviye 6300 TL olarak sınırlanmıştır.
Peki daha fazla kazanmak istersem
Bunu ancak birden fazla (x dükkan) alarak gerçekleştirebilirsiniz. Kazançlarınız üyelik sayınızla çarpıldığı için sistemde birden fazla üyelik almanızda mümkün olmaktadır.
Bunu bir örnekle açıklarsak;
Mesela sisteme ilk olarak 3 üyelik olarak başladınız. 7.seviyeye ulaştığınızda kazancınız 6300 TL x 5 = 18,900 TL olur.
7x.com.tr’de üyelik yani xdükkan kira bedeli 180 TL’dir. Bu üyelik 3 aylıktır. Siz 5. seviyeye ulaştığınızda sizin kollarınızdan biri 3 üyeye ulaştığında sizin de üyeliğiniz yeniden otomatik olarak güncellenir. Bu durumda siz hiçbir ücret ödemek durumunda kalmazsınız. Bunun bedeli kazançlarınızdan kesilir ve size o kesintiler yapıldıktan sonra ödeme yapılır. Bu da ortaya sabit kazancı çıkartır.
Bir örnek ile açıklayacak olursak;
Diyelim ki sağ kolunuz bu ay hiç işlem yapmadı ama sol kolunuz işlem yaparak 5. seviyede 3 kişiye ulaştı bu durum sonucunda sizin üyeliğiniz 3 ay daha güncellenir.
Proje X ‘in ikinci kazanç kolu olan xdükkan bölümünü inceleyelim.
Xdükkan nedir?
Proje X ‘in Xnetwork ayağının bir parçası olan xdükkan sizlere diğer bir koldan kazanç sağlayan bir sistemdir. Yani xdükkan, projex ‘in hem satış ortaklığı hem de üyelik karşılığında aldığınız üründür. Klasik sistemlerde size gönderilen ürünleri satarak para kazanırsınız, bir nevi pazarlamacılık yaparsınız. Oysa 7x’de sistem çok farklıdır. Xdükkan sayesinde kimse ile muhatap olmuyor, kimseye bir şeyler satmak zorunda kalmıyorsunuz. Bunu sizin yerinize siteniz otomatik olarak hallediyor.
Biraz daha detaylı açıklama getirelim. 
Siz bir site verilir yani xdükkan, içine makaleler ve ürünler eklenir. Seo ayarları yapılarak, nasıl daha çok kazanacağınızı anlatan ücretsiz eğitimler verilir. Yine ücretsiz olarak yazılımlar ve programlar sunulur. Siteniz üzerinden yapılan her satışlardan çok yüksek komisyon alarak para kazanacaksınız. Örneğin sizin siteniz üzerinden satılan ürünlerin komisyonu % 70 yani 100 TL olan bir üründen kazancınız 70 TL olacaktır. Sanırım internet başında boşa geçirdiğiniz zamanı para kazanarak değerlendirmek istersiniz. İnternet kullanıcılarının birçoğu para kazanmak için pek çok yolu denemektedir.
Fakat sonuç olarak çok küçük meblağlar kazanmaktadır. Büyük düşünenler için en güzel fırsatı sunuyoruz. Xdükkan kapsamında ne gibi hizmetler alacağınızı kısaca özetleyecek olursak:
  • Otomatik makaleler
  • Otomatik ürün ve ürün tanıtımları
  • Otomatik Seo
  • Toplu E-Mail Programı
  • Ücretsiz reklam ve yazılım araçları
  • Sürekli yenilenen yardımcı eğitim videoları
  • İnternet Marketing Eğitimleri
  • Hazır site tasarımı
  • Satış odaklı hazır domain
  • Hazır Hosting
7x.com.tr tüm bunları üyelerine ücretsiz olarak sunmaktadır. Bütün bu yazılanlardan anlaşıldığı gibi çok hızlı kazandıran ve üyeleri oldukça memnun eden bir sistemdir. Sizlere sunulan bu kadar hizmetin ve çok kazandıran sistemin masrafı ise sadece 180 TL dir. Size sağlanan bu kadar avantaja karşılık çok küçük bir meblağ olan üyelik ücreti ile hayal ettiğiniz büyük kazançlara kavuşacaksınız.
Peki Xdükkanlar Gerçekten Kazandırıyor mu? 
Hemde Nasıl!  Xdükkanı Olan Birisi Olarak, Yemek Yerken,Tv İzlerken,Hatta uyurken Bile Para
Kazanıyorum, Hemde Otomatik Olarak,İşte Kanıtı:
Not:
BEKLEYEN siparişler havale/eft siparişlerinde ödeme alınamadığı için bir süre ödeme alınana kadar açık kalır.
SİLİNMİŞ siparişler bir süre ödeme alınmadıysa yada kredi kartı işleminde geri iade talebi yapılmışsa oluşur.
01.01.2011 tarihinden itibaren yapılan satışlarda ürün fiyatları KDV dahil kabul edilmişir ve gelir hesaplamaları %18 vergi düşülerek yapılmıştır. 
TÜM SİPARİŞ LİSTESİ
SİPARİŞ#
DURUMU
ÖDEME TİPİÖDEYEN MÜŞTERİTARİHÜRÜNLERİNİZÜRÜN FİYATI
(Kdv Dahil)
KAZANÇ
YÜZDESİ
(Satış Ortağı)
GELIRİŞLEMLER
#

Başlangıç:
Bitiş:

59038
BAŞARILI
Kredi Kartıxxxxxx07.01.2012 16:24:27xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
58823
BAŞARILI
Havale/Eftxxxxxx06.01.2012 18:18:16xxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
58933
BEKLEMEDE
Havale/Eftxxxxx06.01.2012 01:50:28 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
58929
BAŞARILI
Kredi Kartıxxxxxx05.01.2012 23:19:31xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
58825
BEKLEMEDE
Havale/Eftxxxxxx04.01.2012 18:41:08Exxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
58764
BEKLEMEDE
Havale/Eftxxxxxx04.01.2012 05:18:07X4) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx20 TL%507.20 TL
58714
BEKLEMEDE
Havale/Eftxxxxxx03.01.2012 15:20:25Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx20 TL%507.20 TL
58660
BEKLEMEDE
Havale/Eftxxxxxx02.01.2012 21:36:56xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
58317
BAŞARILI
Kredi Kartıluxxxxx28.12.2011 06:43:33Esxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
58108
BAŞARILI
Havale/Eftluxxxxxx26.12.2011 02:21:09xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
58052
BAŞARILI
Kredi Kartıxxxxx25.12.2011 15:23:28Esxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
57844
BAŞARILI
Kredi Kartıxxxxxx22.12.2011 18:18:53xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
57765
BAŞARILI
Kredi Kartıxxxx21.12.2011 23:17:44Exxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
57457
BAŞARILI
Havale/Eftxxxxxx19.12.2011 09:39:52xxxxxxxxxxxxxx45 TL%7022.69 TL
57249
BAŞARILI
Kredi Kartıkçxxxxi17.12.2011 22:21:43Exxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
57240
BAŞARILI
Kredi Kartıxxxxxx17.12.2011 21:01:13Exxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
56070
BAŞARILI
Kredi Kartı05.12.2011
02:16:28
Exxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
55822
BAŞARILI
Kredi Kartıxxxxx03.12.2011 21:21:24xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxE46 TL%5016.57 TL
54902
BAŞARILI
Kredi Kartıyxxxxx23.11.2011 22:15:36xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
54844
BAŞARILI
Kredi Kartıxxxxxx23.11.2011 09:57:40xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
54802
BAŞARILI
Kredi Kartıkxxxxx22.11.2011 21:43:39xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx118 TL%4034.00 TL
54469
BAŞARILI
Kredi Kartıxxxxx19.11.2011 14:19:44Exxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
53642
BAŞARILI
Havale/Eftxxxx17.11.2011 15:40:50xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
53679
BAŞARILI
Havale/Eftzxxxxxx11.11.2011 00:42:23xxxxxxxxxxxxxxxxxx46 TL%5016.57 TL
52999
BAŞARILI
Havale/Eftxxxxxxx01.11.2011 20:10:00xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx55 TL%5019.81 TL
Sayfadaki Kayıt Sayısı:25, Şu Anda Bulunduğunuz Sayfa: 2/3Bu Sayfadaki Toplam Başarılı Gelir=358.15 TL



Proje X ve Xdükkan olmak üzere 2 koldan birden kazanç sağlarız..
  • Binary 2′li sistemi ile herkesin birbirine destek olduğu bir kazanç sistemi vardır..
  • Sadece 2 kişiye ulaşmanız para kazanmanız için yeterlidir..
  • 5.seviyede ortalama 1500 TL, 7. Seviyede 6300 TL kazanç + xdükkan kazançları.(Bu kazanç 1-2 ay içinde gerçekleştirilebilir,hatta gerçekleşme oranı % 70 dir.)
  • Sistem sürekli olduğu için SABİT ve SÜREKLİ gelir imkanı.
  • Alacağınız birçok ücretsiz eğitim sayesinde internet teknolojileri ve bu teknolojiler üstünden para kazanma konusunda ufkunuz genişleyecek siz de bir profesyonel olabileceksiniz!
  • Ücretsiz web sitesi,Hosting,Domain,Tasarım…
  • Ücretsiz tanıtım yazıları,ücretsiz güncelleme.
  • Ücretsiz yazılımlar,programlar,eğitimler.
  • Daha fazla kazanmak isteyenler için 1 isimle birden fazla üyelik alma şansı.
Kısaca özetleyecek olursak;
Xticaretten para kazanmak için web sitemizin olması şart buda eşittir xdükkan demektir yani proje X se biran önce üye olmak demektir.Şimdi buraya tıklayarak Proje X se üye ol sende ekibimize katıl,ekibimizin avantajlarından faydalanarak sende artık para kazanmaya başla.

xticaret gerçek mi

12 yorum:

  1. Goomass eğitim kiti ile xticaretten nasıl para kazandığımı görmek için sitemi ziyaret edebilirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goomass eğitim kitini yaklaşık bir yıl önce satın aldım.Tamamını okuyup uygulamaya başlamam 1 ay kadar zaman aldı.Gayet kapsamlı ve detaylı bir rehber.Öyle uydurma alelade bir şey değil.İlk ayımı doldurmadan da ilk satışımı yaptım.herkeze kesinlikle tavsiye ediyorum.

      Sil
  2. xticaret ile para kazanmak nasıl oluyor hala anlamadım

    YanıtlaSil
  3. Link: http://www.7x.com.tr/?idX=89&idXRef= kopyala yapıştır üye ol ekibime katıl hemen kazanmaya başla mail at ister ara

    YanıtlaSil
  4. xticaret komisyonları gayet iyi bende kazananlar arasındayım.Çok az kazandım ama internetten para kazanılırmı sorusuna artık rahatça evet kazanılır diyebiliyorum. xticaretürünleri.blogspot.com Xticaret hakkındaki sade yazılarıma bakabilirsiniz

    YanıtlaSil
  5. Hocam heryerde goomass eğitim setinden bahsediliyor.Hep para kazanılacağı düşünülüyor,yol gösteriliyor millet okuyunca evet ya bende yapabilirim diyor.Ama şu konuya kimse değinmiyor.Bir blog açtınız örneğin kişisel bakım ürünü satacaksınız kişisel bakım ürünü üzerine binlerce site var.Bu kadar sitenin %30 u seo uyumlu binlerce ziyaretcisi var siz bu siteleri geçip google da ilk sayfaya ilk sıralara çıkma umudunu 1-2 yıldan önce beklememeniz gerekir.Bu kadar zamanı bekleyebilecek sabır gösterebilecek kişiler ancak bu işlerden para kazanabilir.Diğer yöntem reklam vererek google adwords ile çıkar ama bu reklamlarla çıkıp tıklanıp satışını yaptığınız ürünü satmakla ödediğiniz reklam ücreti birbirini karşılayıp karşılamayacağı muamma.Yine herkes kazanıyoruz dekontları gösteriyoruz diyor bir dekont paylaşmak zor değilki bakın internette kazandım işte dekontu kanıtları dediği dekontların hiç birinde dekont tamamiyle paylaşılmıyor yatıran firma ismi var yatırdığı para var ama neyi niçin yatırdığına dair bir bilgi yok.Madem okadar doğru bir dekontu tüm çıplaklığı ile neden paylaşmıyolar bir ödeme dekontu ile kimse kimsenin hesabına erişemez.Hadi onuda geçtim madem öyle ayda 3 ile 15 bin tl kazanıyorum diyenler sattıkları ürünlerin ekran görüntülerini niye paylaşmıyolar.son 1 ayda yapılan satışları hangi ürünleri sattıklarını gösteren bir video yada ekran görüntüsü paylaşabilirler neden yok.Goomaas eğitim kiti satanlar madem ayda 10 bin lira kazanıyorlar niye goomass eğitim kitini satmaya çalışıyolar.Bu eğitim kiti öyle hemen kazandıracak stratejileri içerse neden paylaşıpta piyasada kendilerine rakip çıkarsınlar ve bu rakipleri 3-5 kişi değil binlerce kişi olacak bu binlerce kişinin %10 nu bile goomass v.s eğitim kiti satanların satış yaptığı ürünlerle ilgili siteler açacaklar.Kısaca dicem o ki bu işler güzel metinler halinde güzelce anlatımlarla kolaymış gibi yapılacak işler değil.Tekrar ediyorum ayda 10.000 tl kazanan birisi olsam 98 tl ye eğitim seti satacağım diye bir dünya site açıp her gördüğüm platformda konuyu duyurmaya çalışmazdım.Ben ve benim gibi bir çok kişi var ama bu kazançları tüm çıplaklığı ile ortaya koyabilecek örnekler ortada yok.
    Son olarak sayın admin madem bu işi yapıyor ve kazanıyorsunuz pc nize uzaktan bağlanıp kazançlarınızı ve sattığınız ürünleri gösterebilirmisiniz.Bizde daha çok inanalım herkes para kazansın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostum sen para kazanamayınca biraz kızmışsın herhalde:) Tarihi tarihine kazanç makbuzlarımı görmek için TIKLA

      Sil
    2. Kardeş ayda 10 bin kazanıyor olsam niye 98 liralık ürünü satacam diye uğraşayım diyorsun. Sen bu işi çözememişsin. o 98 liralık ürünlerin tanıtımı sayesinde 10 bin kazanıyorsun zaten. oturduğun yerden bekleyerek değil yani. Tanıtım yapacaksın ki satış olsun satacaksın ki para kazanasın. değil 98 liralık 10 liralık ürün için bile tanıtım yapılır ve 10 binler zaten bu şekilde kazanılır.

      Sil
  6. Arkadaşlar Goomass ve Xticaretten kazanmanın tüm gerçeklerini bu analizde bulabilirsiniz:İşte %100 Goomass ile internetten para kazanma gerçeği

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar cidden bu xticaretin helali varya.Ne kadar para kazandırıyor ya.Helal olsun ilk defa buu kadar para kazanmaya başladım.Öğrenci olara kgelirimi almaya başladım.Linkden ulaşabilirsiniz

    http://www.xticaret.com/xticaret/?804_98504

    YanıtlaSil