xticaret üye ol


26 Temmuz 2011 Salı

XNETWORK MARKETİNG,XNETWORK YORUMLARI / XNETWORK KAYIT

NİHAYET OLDU....Sizlere devrin en kazançlı işi olan Xnetwork sistemine davet ediyoruz. 1 Ağustos 20011 tarihinde yayına girmiş olan Xnetwork kazanç sistemi ile artık herkes ister istemez kazanacaktır. Sistemin yapısı itibari ile ekibe dâhil olan herkesin ortak çalışması ile ekibin büyütülmesi söz konusudur.
Kazanç şöyle gelişir.
Xnetwork sistemine katılan herkes kendi direk altına sadece 2 üye yapabiliyor. Kişiden diğer gelecek üyeler ise üyelerinin altlarına otomatik kaydediliyor. Herkes kendi 7 kademesine kadar kazanç sağlayabiliyor. Ekibi 5. kademeye geldiğinde 1600 TL, 7. kademeye geldiğinde ise 7500 TL kazanç sağlıyor.
Ayrıca 1 den fazla üyelik hakkı da sistem tarafından verilmiştir. Yani 3 üyelik ile işe başlarsanız 22.500 TL kazanca sahip olabilirsiniz.
Burada önemli bir husus var. Üst sponsorlarınızı ne kadar iyi seçerseniz, ekibiniz o kadar çabuk büyür ve kazancınız o derece yüksek olur.
Bizlerde güçlü bir ekip ile Xnetwork sistemine katılıyoruz. Ekibimizde, internet kazançları sektöründe büyük emekler vererek, kalitelerini bizzat ispatlamış, çok büyük bir kesim tarafından tanınan ve sevilen uzman kişiler mevcuttur. Google Kazançları Kitabının ve Xticaret.com un sahibi Musa Erdoğmuş, ve isimlerini birkaç güne kadar açıklayacağımız birçok girişimcinin olduğu bu ekibe sizlerde dâhil olun.
Güçlü bir ekip ile başlamak, tek başına başlamaktan çok daha avantajlıdır.
Xnetwork sistemine bizimle birlikte başlamanın en büyük avantajı şudur.
Hiçbir çevreniz yoksa bile, üstleriniz sadece kendilerine 2 üye yapacakları için 2 den sonra eklenecek üyeler, otomatik olarak alt kademelere dağılacak ve bu sayede sizinde ekibiniz hızla büyüyecektir. Ayrıca kendi çalışmalarınız ile de 7 kademe yi hızla tamamlayabilirsiniz.
Zor ve karmaşık bir şey değil.
Sistem mantığı olarak her kişi kendisine 2 üye bulması yetiyor. Sisteme giren kişi ben kimse bulamam diye dertlenmesine de gerek yok. Çünkü bizim grubumuz ile başlayanların çok büyük avantajı olacaktır.
: xnetwork kazanç planı, xnetwork marketing, xnetwork nedir, xnetwork sistemi, xnetwork üyelik
Eğer Xnetwork sistemine bizimle beraber başlamak istiyorsanız xnetworkun en iyi ekiplerinden biri olan ProjeX Startakım ekibimize katılmak için tıklayın veya iletişim bölümünden mail atabilir veya alttaki linkten önkayıt avanyajı ile Xnetwork sistemi yayına girmeden önce yerinizi alabilirsiniz.

Murat CİGER - Beşinci Element Bulundu
Tarih : 26.07.2011 15:49:51  

Sonunda oldu demek,bunu başardınız sayıyorum.Fiilmin sonunu şimdiden görebiliyorum.Beşinci elementi bulmuşsunuz;hala anlamadınız mı arkadaşlarım ? Beşinci Element aslinda X-TİCARET miş.Burnumuzun dibindeymiş,harika bir olgu bu ,tavsiyem herkes kemerlerini bağlayıp pozisyon alsın,yeni dünyadaki Çalışma Biçimi böylece form kazanıyor.
 evde iş - hepimiz için hayırlası
Tarih : 25.07.2011 22:51:07  

Adına ciidi bir yazı ve reklam kampanyası yürütebileceğim bir ürün araştırmaktaydım ve nihayetinde böyle ciddi bir ürün ortaya çıktı ve bunun en önemli özelliği sırf başkasının adına değil grubum adına da çalışacak olmam, herkese hayırlı olması dileğiyle
 Halit - MÜKEMMEL
Tarih : 25.07.2011 21:21:33  

çok güzel musa bey sayesinde ürkiye neete para kazanna ve geleceğin işi network marketing çok popüler olacak
 SEMRA BALABAN - Çok tutacak bir sistem
Tarih : 25.07.2011 15:27:25  

Sonuçta bir wep sayfanız olacak ve oradan da para kazanacaksınız.Önce girenler ve grupla girenler daha çok kazanır inancındayım.
 harun - her şey
Tarih : 24.07.2011 18:20:11  

bazıları için ekmek kapısı,bazısı için borçlarını kapatacağı iş kolu,kendi ürününün tanıtılması vs.dedim ya her şey....xnetwork geliyor
 Gülcan Aycı - Hepimiz Xiz
Tarih : 23.07.2011 18:49:29  

Sistemi inceledim.Gerçekten herkese kazandırmayı hedeflemede eşsiz bir (kazanç yolu) diyebilirim. Bu (kazanç yolu)nda x network ailesinde bulunmaktan büyük mutluluk duyacağım.
 Gökhan - Grubu İyi Olan Kazanır
Tarih : 23.07.2011 18:01:10  

Merhaba sistemin sunumu katılmışlığım var. Bu sistemde iyi grubu olanlar iyi kazanır düşüncesindeyim. Gerisi nasıl olur bilmiyorum. Ama sistem biraz büyüdükten sonra kendi kendi geliştirir. Gerçekten en hoşuna yerleri 2 li sistem olması ve site verilen sistelere otomatik seo ve orjinal içerik eklenmesi. Şuan bulunduğum networkte böyle birşey olsaydı gerçekten iyi yerlerde olurdum açıkcası. İyi grup bulursanız hemen katılın kaçırmayın derim. Bende yakın zamnada para bulunca dahil olaibilirim. kolay gelsin size.
 ömer - slm
Tarih : 23.07.2011 17:19:56  

slm.herkese hayırlı olsun.inşallah kazanırız hep birlikte.bu işe inanmayanlarada bir ders olur.ilk kazancımı görsem yeter
 meral delibaş - uzun zamandır bu anı bekliyordum
Tarih : 23.07.2011 16:40:46  

ve sonunda oldu şimdi biran önce başlamak için sabırsızlanıyorum gerçektende umuyorumki tüm beklentilerimize yanıt verecek güzel bir sistem olacak ve hızla büyüyecektir...
 Cüneyt Seçkin Aykaç - Hayırlı olması dileğiyle...
Tarih : 23.07.2011 15:38:23  

XNetworkün herkes için hayırlı ve bol kazançlı olmasını diliyor ve destekliyorum. Bu platform yapısı itibari ile yeni ve eski herkes için kazançlı ve motive edici bir sisteme sahip. Biz de ekibimiz ile birlikte XNetwork sisteminin bir parçası olmaya hazırız.
 Faruk Kartın - X Nedir Acaba?
Tarih : 23.07.2011 14:48:49  

X kazanma katsayınız. Siz ne kadar emek verirseniz o kadar kazanırsınız!
 bahadır - devreim
Tarih : 23.07.2011 14:42:45  

bana göre yeni bir devrim başlangıcı xnetwork kurucularına teşekkürler
 güneri Ç. - X biziz sizsiniz
Tarih : 23.07.2011 13:26:01  

x ortaklıktır,x paylaşımdır,x öğrenmedir,x bir okuldur,x neşe kaynağıdır,heyecandır,x paradır,x hobidir,x her şeydir,x hayal ettiklerindir,x ulaşılmazındır,x benliğindir,x senin evrenindir.
 Şaban Aydemir - Bir çok X kişiler kazanacak
Tarih : 23.07.2011 13:21:19  

İlk kazanan X kişi olmayı ve X kişilerede kazandırmayı istiyorum. Tebrikler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder