xticaret üye ol


23 Temmuz 2011 Cumartesi

XNETWORK NEDİR?

Xnetwork pazarlama nedir?

Çok katlı pazarlama olarak çevirebileceğimiz Network Marketing , doğrudan satışın ileri seviye , geliştirilmiş bir versiyonudur.

  Network Marketing günümüze kadar, birebir, yüz yüze , fiziksel bir ürünün belirli bir düzen ve yapılanma içinde pazarlandığı , hemen her kesimden insanın yapabildiği bir pazarlama türü olarak gelmiştir.


Network marketing yani çok katlı pazarlama doğrudan satışın geliştirilmiş şeklidir.

Doğrudan satış, genel tanımıyla, bir mal ya da hizmetin, tüketicilere, herhangi bir satış noktası olarak tanımlanmayacak yerlerde bir satışçı tarafından anlatılarak tanıtıldığı bir satış yöntemidir.

Konuya genel olarak bakılırsa hayatın her noktasında karşılaşılan bir satış şeklidir. Çoğu zaman profesyonel olarak evinize gelen bir satış temsilcisi ürün tanıtarak bunu yapıyor olsa da, karşınıza su ya da mendil satarak çıkan bir çocuk, toplantı günlerinde aksesuar, takı satan bir arkadaşınız, vapurda kalem, jilet satan biri de aslında birer doğrudan satışçıdır.

Network pazarlama ise doğrudan satış yapan kişilerin bir sistem içerisinde yaptıkları satışlar neticesinde oluşan pazarlama şeklidir. Bu sistemde gelir iki şekilde oluşur.

  • Satış yapan kişinin yaptığı satışlar neticesinde oluşan gelir.
  • Bu sistemi tanıtarak sisteme dahil ettiği kişilerin alışveriş ve satışları sonucunda oluşan gelir.
Bu açıdan bakıldığında network pazarlama yani çok katlı satış şekli kişilere kendi bağımsız işini kurma ve geliştirme şansını sunan büyük bir ticari sistemdir.


Xnetwork nedir?
Xnetwork internet üzerinden para kazanmak isteyenlerin başvurduğu tek adres.
Xnetwork, ProjeX'i büyüterek kitlelere yayacak olan en önemli temel yapıdır.

Xdükkan sahiplerinin, projeX'i tanıtarak sisteme dahil ettikleri kişilerin ödeyecekleri dükkan kiralarına ortak olmaları ile oluşacak sistem içindeki ikinci gelir şeklidir.

Yani, Xdükkan sahipleri sistem içinde iki şekilde kazanırlar; Xdükkanılarında yaptıkları satışların  komisyonları ve Proje X'i tanıtmaları sonucu oluşan yeni Xdükkanıların kiralarına ortak olarak.
Proje X ve Xdükkan nedir incelemek için tıklayın
PROJEX büyüdükçe değerlenen XDÜKKANları

Xnetwork kazanç sistemi temel prensibi, her Xdükkan sahibinin, PROJEX'i tanıtarak sadece iki kişiye Xdükkan kiralanmasına aracılık etmesidir.ı Bir Xdükkanıın 3 aylık kirası 150 TL'dir. Ve bu tanıtımlar sonucu her XDÜKKAN'ının kira geliri ort. 6,000 TL'ye ulaşır.

1.      Her XDÜKKAN'a bağlı sadece 2 XDÜKKAN olabilir.    

 

 
2.      Sisteme dahil olan yeni XDÜKKAN'lar, tanıtımı yapan XDÜKKAN'ın altında açılır. Tanıtım iyi yapılırsa bağlı Xdükkan adedi artarak kira geliri oluşumu hızlanır.

 
3.      İlk kira geliri, 5. Seviyedeki 3 Xdükkan sonrası oluşur. Bu seviyede, herhangi bir koldan oluşacak toplamda 8 Xdükkan ile ödeme hak edilir. Her 8 Xdükkan oluşumunda sistem hak edilen tutarı  ödenecek bedel olarak gösterir. 5. seviyedeki 29 Xdükkan sonucu kira geliri devamlı olarak ort. 1,474 olur. Üyelik otomatik olarak güncellenir.



4.      Üyelik güncellemesi üç ayda bir olur. Bağlı Xdükkanların  herhangi bir kolundan oluşan 5. seviyede 3 Xdükkanıın oluşması ile üyelik  ödeme yapılmasına gerek olmadan otomatik olarak güncellenir.


5.      İkinci kira geliri, 7. Seviyede oluşur. Bu seviyede herhangi bir koldan oluşacak toplamda 32 Xdükkan ile ödeme hak edilir. Her 32 Xdükkan oluşumunda sistem hak edilen tutarı ödenecek bedel olarak gösterir. 7.seviyedeki 128 Xdükkan sonucu kira geliri devamlı olarak ort. 4,881 TL olur.


6.      Aynı isim ile birden fazla XDÜKKAN alınabilir. Her XDÜKKAN ayrı kira gelirine sahiptir.  Böylece daha fazla kira geliri elde etmek mümkündür.
Xnetwork le para kazanmak ve incelemek için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder