xticaret üye ol


7 Temmuz 2011 Perşembe

Xticaret Nasıl kullanılır ?

Xticarete üye olmadan önce mutlaka okuyunuz.  Herkesin düştüğü hatalara düşmeyin. Para ve zaman kaybetmeyin. Bu blogta xticaret nasıl kullanılacağı  hakkında mutlaka bilinmesi gerekenler, sıkça sorulan sorular ve cevaplarını burada yayınlamaya çalışacağız.
Xticarete üye olduktan sonra neler yapabilirsiniz?
İstediğiniz ürüne ortak olabilirsiniz. Ürününüzü siteye ekleyerek tanıtımını yapacak ve teşvik edecek çok sayıda satış ortağı bulabilirsiniz.
Xticareti nasıl kullanmalıyım?
Xticaret kullanımında yapılan hatalar ve bilmeniz gereken taktikler. Xticarette satış ortağı olunacak ürünü seçerken nelere dikkat etmeliyiz, hangi ürünlerin satış ortaklığını yapmamalıyız? Detaylı bilgi içinX ticaretuzmanı eğitim setine   bakınız.
Xticaret ile para kazanmak için web sitesi kurmaya ihtiyacınız varmı ?
Para kazanmaya başlamak için hiçbir websitesi kurulum bilgisine ihtiyacınız yoktur. Fakat web sitesi kurulumuyla çok daha fazla para kazanabilirsiniz. Eğer para harcamadan para kazanmak istiyorsanız blogspot.com dan ücretsiz blog açarak X ticaret ürünlerini burada pazarlayıp satışlardan komisyon kazanabilirsiniz.
Eğer üye olduysanız Xticareti genel olarak kullanmayı biliyor olabilirsiniz fakat xticaret ile para kazanmaya  başlamak için bilmeniz gereken çok önemli şeyler var. En başta linklerin doğru kullanımı ve ve hangi arama sorgularında satış yapabilirsiniz bunları önümüzdeki zamanda burada yazacağız.

Eğer hala üye değilseniz..

Üyelik Formu için Tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder