xticaret üye ol


1 Ağustos 2011 Pazartesi

XNetwork ile para kazanma zamanı!

Uzun zamandır sabırsızlıkla beklediğimiz X-Network yayın hayatına girdi.  Herkese hayırlı uğurlu olsun.

X-Network mantığı itibari ile işten anlayan, anlamayan, çevresi olan, olmayan herkese kazanç imkânı tanıyor. Daha önceki network sistemlerinin aksine, üstteki kazanır mantığı yok burada. Herkes en fazla 2 üye yapabildiği için gelen 3. üye direk kişinin üyelerinin üyesi oluyor. Böylece alt alta herkesin 2 şer kişisi tamamlanmış oluyor. Alt alta 7 kademeniz dolduğunda, vergiler düşüldükten sonra 6000 tl para kazanmış oluyorsunuz.

Üyelik Ücreti Ne Kadar?

150 TL üyelik ücreti vardır. Bu ücretin karşılığında otomatik xticaretin ürünlerinin pazarlandığı bir web sitesi sahibine sahip oluyorsunuz. Kişisel amaçlarınız içinde bu web sitesini kullanabilirsiniz. Bu web sitesi muhteşem seo araçlarıyla donatılmış ve içeriğine eklenen içerikler kesinlikle kopya içerik değil. Böylece web siteniz arama motorlarından çok hit yapacak ve ürünler satıldıkça üyelik kazancından ayrı komisyonlar kazanıyorsunuz.
İşin güzel tarafı biz bu işe çok güçlü bir ekip ile girdik. Google Kazançları kitabının sahibi Musa Erdoğmuş,  ( Ben ) ve daha birçok uzman arkadaşlarımız ile bir ekip olarak bu işe başladık.
Sizlerde aramıza katılarak güçlü bir ekip ile X-Network sistemine girerseniz üst sponsorlarınızın çalışmalarından da güzel kazançlar elde edersiniz.
1 Ağustos 2011 tarihi  itibariyle yayına giren X-Networka bizimle başlayın, kısa zamanda 7 kademeniz kendiliğinden dolsun. Sistem en fazla alt kadememize 2 üye kabul ettiği için  Bizler kendi 7 kadememizi doldurana kadar zaten sizinde 6 kademeniz dolmuş oluyor.
Kendi başınıza girerseniz, sadece kendi çalışmalarınızla baş başa kalırsınız.
Onun için bir an önce bizimle başlayın ve bizlerde ekibi tamamlamaya sizin grubunuzdan başlayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder