xticaret üye ol


15 Ağustos 2011 Pazartesi

Network Marketing İçinde XNetwork’ün Önemi


 Çok katlı pazarlama olarak çevirebileceğimizNetwork Marketing , doğrudan satışın ileri seviye , geliştirilmiş bir versiyonudur.

  Network Marketing günümüze kadar, birebir, yüz yüze , fiziksel bir ürünün belirli bir düzen ve yapılanma içinde pazarlandığı , hemen her kesimden insanın yapabildiği bir pazarlama türü olarak gelmiştir.

 Aynı zamanda network marketing sıradan insanların sıra dışı paralar kazanma olasılığının olduğu bir sistemdir (en azından klasik network marketing firmaları katılımı cazip kılmak için böyle söylerler.)


 Bu sitenin kurulma amacı, size Network Marketing in ne olduğunu anlatmaktan çok , yepyeni bir sistem olan  XNetwork u tanıtmaktır.





XNetwork , Network Marketing dünyasında devrim sayılabilecek bir sistemdir ve internet teknolojisini sonuna kadar kullanır. Daha çok konusu dijital ürünlerdir ve bu sayede maliyet minimumdur ve zamandan kar eder.

 Aynı bu internet sitesinde olduğu gibi çok büyük kitlelere çok hızlı ulaşırsınız , ürün ve hizmetinizi tanıtırken insanlar sizi bulur ki bu odaklı müşteridir. Klasik Network Marketingyöntemlerinde olduğu gibi sıkıcı ve sosyal ilişkileri zedeleyebilecek satışlardan çok uzak , ürününüzü ve hizmetinizi tanıtırsınız.

 İşte bu açılardan XNetwork sistemi gerek Network Marketing ve gerekse internet dünyasında devrim sayılabilek bir ilki gerçekleştiriyor. Türkiye ‘mizde 35 milyona dayanmış internet kullanıcısı olduğunu ve  XNetwork sistemininde bu kitleyi hedef aldığını düşünürseniz geleceğinin nasıl olabileceğinide  az çok tahmin edebilirsiniz.


Sizleri bu akımın kurucularının da içinde olduğu , webinar ve forumlarıyla her an birlikte hareket edebilen XNetwork STAR Takım ın ayrıcalıklı bir üyesi olmaya davet ediyorum.  Son derece düşük risk ve son derece büyük kazanç oranıyla Network Marketing dünyasının parlayan yıldızı olmaya aday XNetwork STAR Takım için


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder