xticaret üye ol


6 Ocak 2012 Cuma

Xticaret ile nasıl para kazanılır?

Xticaret ile nasıl para kazanılır?
Xticaret, ürün sahipleri ile satış ortaklarını buluşturan Türkiyenin ilk ve en büyük satış ortaklığı platformudur. Satış ortakları açısından xticaret ile para kazanmak, online komisyonculuk mantığına dayanır. Satış ortakları sahibi olmadıkları ürünlerin tanıtımını yaparak, satışına aracılık ettikleri ürünler üzerinden yüksek komisyonlar kazanır. Ürünlerin satışı için xticaret ödeme havuzu kullanılır.
Sistemin mantığı şu şekilde işlemektedir:
Ürünleri için geniş bir Pazar payı sağlamak isteyen ürün sahipleri ürünlerini xticaret bünyesine eklerler. Satış ortakları bu ürünlerden dilediklerini seçerek ücretsiz olarak ürüne satış ortağı olur. Ve bu ürünleri Google, Facebook, Twitter, bloglar, forum siteleri, ilan siteleri gibi daha sayamadığımız diledikleri alanlarda tanıtırlar. Satışına vesile oldukları her üründen daha önceden belirlenmiş olan komisyonu alırlar. Xticaret ürünlerini pazarlamak için internette kullanabileceğimiz çok fazla alan bulabilirsiniz. Ürünleri dilerseniz sadece basit tanıtım yazıları yazarak bile pazarlayabilirsiniz. Dilerseniz ücretli reklam servislerini kullanabilirsiniz.
Xticaret son yıllarda e-ticaret alanında en iyi yükseliş gösteren kazanç platformlarından biri olmuştur. Bu durum son derece normaldir. Çünkü xticaret sıradan internet kullanıcılarına bile inanılmaz kazanç imkânı veren bir alandır.
Siz başkalarının ürünlerine ortak olarak satışına aracılık edersiniz. Ürün sahipleri ise bunun karşılığında size yüksek komisyonlar öder.
Avantajları Nelerdir?
—Para kazanmak için ürün veya hizmet sahibi olmanıza gerek yoktur.
—Sermaye gerektirmeyen ve tamamen internet üzerinden yürütülen bir iştir.
—Dilediğiniz kadar ürüne hiçbir ücret ödemeden satış ortaklığı yapabilirsiniz.
—Pazarlanan ürünler üzerinde hiçbir sorumluğunuz yoktur.
—Alıcıların soru ve sorunlarıyla ilgilenmek zorunda değilsiniz.
—Kesinlikle yüz yüze pazarlama yapmak zorunda değilsiniz.
—Dünya üzerinde dilediğiniz ülkeye satış yapabilirsiniz.
—Neredeyse sıfır riskli bir iştir.
—Çok yüksek kazanç elde edebilirsiniz.
—Ürünleri pazarlamak için web sitesi sahibi olmanız gerekmez.
—Ürün sahibini ve müşteriyi tanımak zorunda değilsiniz. Bütün işlerinizi online olarak size verilen clickbank yönetim panelinden idare edersiniz.
—En önemlisi de başınızda size emir veren bir patron ya da müdür yoktur.
Xticaret sayesinde internet üzerinden çalışarak, bir web sitesine bile gerek duymadan dünyanın bir ucunda hiç tanımadığınız birine bir yabancı dil eğitim seti veya web tasarım programı gibi on binlerce üründen birini pazarlayabilirsiniz.
Peki, pazarlamaya çalıştığınız ürünleri almak isteyen müşterileri nasıl bulacaksınız?
Aslında bu işi kolay ve cazip kılan tarafı burasıdır. Çünkü siz müşteri aramayacaksınız, onlar gelip sizi bulacak.
Google adwords xticaret ürünlerini pazarlamak için sadece ilk seçenek. Bu ürünleri daha pek 
çok şekilde pazarlayabilirsiniz. Facebook, Twitter ve Bloglar gibi sosyal anlardanfaydalanabilirsiniz.  


Günlük hayatınızda sadece zaman geçirmek amacıyla Facebook  gibi alanlarda paylaşımlarda bulunuyoruz.Xticaret sayesinde bu yapmış olduğunuz paylaşımlardan para kazanabilirsiniz. Kısacası hep yapmakta olduğunuzu yapmaya devam ederek kazanç elde edebilirsiniz.



XTicaret hizmeti XNetwork ile de kazancınıza kazanç ekleyebilirsiniz.

 XTicaret üyeliğinizle size sunulacak X Network sistemi sayesinde, sizin aracılığınızla yapılacak her XTicaret üyeliğinden katlamalı olarak artacak bir gelir elde edebilirsiniz.

 XTicaret, üye olduğunuzda otomatik olarak size bağlı üyeler de getirecektir. XTicarete Üye Olunca XTicaret ailesine, ilk üyelik sırasında 'tek seferlik' ödeyeceğiniz 20 TL' lik düşük bir kayıt ücreti ile hemen katılabilir ve gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. (XNetwork üyeliği 150 TL' dir, bu üyelik ile hem satış ortaklığından hem de xnetwork hizmetlerinden faydalanabilirsiniz).
Xticaret üzerinden herkes para kazanabilir. Fakat bu işte başarıyı yakalayabilmek için bazı kilit noktalarını bilmek gerekiyor. 
Online para kazanmayı ciddi anlamda düşünen herkese Xticaret'ten faydalanmasını tavsiye ederim. Xticaret üyelik ve ürün pazarlama stratejileri hakkındaki tüm ayrıntıları burada bulabilirisiniz.

2 yorum:

  1. Merhaba Anladığım kadarıyla projex (xticaret ve xnetwork kendi içinde iki büyük bi proje? ya da yanılıyor muyum hepsi ayrı ayrı projeler mi?
    Ben diyelim ki bu projeye üye oldum 3 aylık için 150 tl ödedim. 3 ayın sonunda üyeliğimin devam etmesi için tekrar mı 150 tl ödemem gerek?
    xNetwork üyeliğinde benimle birlikte alt üyem (5. hatta) 32 üye olunca 1424 tl, (7. hatta) 128 üyem olunca da 4881 tl mi kazandıracak?Bu sistem bana bu şartlarda mı kazandıracak?yani diğer hatlardan bişey kazanamayacak mıyım?
    – xNetwork a üye olduktan sonra yapmam gereken çalışma ne olacak? Sadece üye kazandırmak değildir heralde anladığıma göre kendime bağlı iki üye kazandırmam yetiyor sanırım.
    – xNetwork ağına üye olan herkese kurulumu yapılmış herşey hazırlanmış anahtar teslimi bir site veriliyor bildiğim kadarıyla.Bu siteye de sanırım xdükkan adı veriliyor sisteme kazandırılan üyelerden sağlanan kazançta network marketing kazancı oluyor sanırım.Bu dükkanda bulunan ürünler xNetwork tarafından mı sağlanacak yoksa ürünleri ben mi bi şekilde siteye yerleştirecem?Ürünler benim sitem vasıtasıyla tıklanıp alınırsa buda satış ortaklığı yani ayrı bir gelir midir benim için?
    Şimdilik bu kadar.Yukarda gerek sistemi anlamaya yönelik gereksede sistemle alakalı bazı sorular yönelttim size.bu sorularıma sırasıyla ve aydınlatıcı şekilde cevap vermeniz.Sistemi anladığımı sanıp yanlış bir bilgi vermişsem onu da belirtip düzeltmenizi istiyorum.iyi günler,,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. xticaret, xnetwork, xdükkan vs. bunlar Proje-X içersindeki farklı kazanç kanalları diyebiliriz. Üyesi olduğunuzda hepsini birden kullanırsınız.
      –3 ayın sonunda 5 hatta ulaşıp bir kaç üye daha ekleyince artık para ödemiyorsunuz. Sonrasında ömür boyu kazandıran bir dükkanınız oluyor.
      –Evet. Sadece 5. hat ve 7. hattan kazanacaksınız. Bu da toplamda 6300 civarı yapıyor. Diğer hatlardan sizin alt veya üst üyeler para alıyor. Eğer daha fazla kazanmak isterseniz. 3 xdükkan kiralaması yaparak kazancınızı 3′e katlaya bilir, veya aradaki hatlardan tekrar yeni bir üyelikle girebilirsiniz.
      – Projex’e üye olduktan sonra xdükkanınızı geliştirip satış ortaklı geliri elde edersiniz. Bunlarla ilgli sitede zaman zaman tavsiyeler yazıyorum. Ayrıca diğer kazanç sistemi olan xnetwork tarafında alt üyeler oluşturarak kendi halkanızı büyütüyor ve 7 hattı doldurmaya çalışıyorsunuz.
      Özellikle xdükkanınızı Google da nasıl üst sıralara çıkaracağınız ve xnetworkte bekleyen üye oluşturmak için neler yapmanız gerektiğini xacademideki eğitim videolarıyla öğreniyoruz. Site kurmak gibi işlerle uğraşmak yerine, hazır site olarak aldığınız xdükkanları nasıl bir işyerine çevireceğinizi öğrenirsiniz. Aslında kilit nokta burasıdır zaten. Xdükkan öyle durduğu yerde para kazanmaz. Yapmanız gereken bazı işler var. Xdükkanlara ziyaretçi oluşturmanız lazım.Bünlar xakademide öğretiliyor.
      – Evet xdükkanlar hazır bir vaziyette, içerisine özgün içerikler girilerek, ürünlerde hazır vaziyette veriliyor. Panelden ürünleri ekleyip çıkarabilirsiniz. Xdükkanınızdan satılan ürünlerin komisyonu size ödenir. Yani bu satış ortaklığı geliridir. Xnetwork’ten ayrı bir gelir.

      Sil